Post by choheditersa on Feb 6, 2022 19:17:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vdor v številne vire ▞▞▞
▞▞▞ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 2022 version ▞▞▞
Dobra igra, vendar potrebuje različico za pobeg zombija
Ta igra mi je bila všeč pred vsemi oglasi, toda potem, ko ste jo posodobili.... Omg, oglasi so grozni vsakič, ko končam tekmo in se vrnem na oglase v lobiju, ne glede na oglase. Zaradi oglasov sem zapustil svojo najljubšo igro Fps v slogu Pixel
Ni slabo........
To zahteva nove posodobitve, ker je ta igra nekoliko dolgočasna
Ta igra je tako najslabša vsakič, ko jo igram, je napaka
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 Toiminta cwad
Igra deluje..vendar vedno PRETEČA MOJO STRANKO!! POPRAVI TO!! NISEM ZAPRAVIL SVOJE ČASA SAMO ZA IGRAJO NAREĐENE IGRE
Hej, stari naredi novo posodobitev nove zemljevide nove puške ni smiselno, ta igra mi daje dolgočasen nadzor je težavno popraviti igro
ta igra je tako kul človek, mislim, da puške izgledajo resnične, igralec pa skoraj kot človek
Zabavno je, kot da je navidezno in všeč mi je. Želim si, da bi imel denar in želim si, da bi lahko popravili zaostale napake za druge ljudi 🔥
Težava s prijavo na Facebook, piše samo prijava za približno 10 minut ...
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 Екшън nmta
Hvala za popravek
Preveč dobra igra preveč iger - FUN RACE, DROPPER, KNIFE MODE, ARMS RACE, TDM vse jih obožujem.
TO JE NAJSlabša!!!!!!!!!!!!
Najslabša aplikacija
najboljša igra, sprva sem mislil, da je vse lažno, ko sem jo prenesel, je super kul!!
Ta igra je zelo dobra, vendar ji primanjkuje marsikaj. Zemljevidi so moja največja pritožba. So samo raztrni preoblikovani zemljevidi CSGO, ki jih je iztrla vsaka dru igra. Oblikujte svoje edinstvene zemljevide. Dodajte granate v ekipno smrtno tekmo. Dodajte sledilnike krogel, nastavke za pištole in oglase. Ta igra ni hitra tja, kjer nimate časa za ciljanje, zato bi ADS dobro deloval z njo.
Nič tam samo dodaja
Igra mi je bila zelo všeč.. Ampak še vedno je nekaj težav z nožem in ostrostrelsko puško.. Problem z nožem je, da je moj nasprotnik oddaljen 2-3 metre od mene, a me vseeno ubijejo z nožem.. Res je neumno . In problem s ostrostrelsko puško je, da včasih, tudi če namerim in odlično ustrelim nasprotnika, krogla ne zadene.. Tudi če zadene v glavo, včasih povzroči 99 ali 98 % škode! Kot bruh.. Uredi: prosim, popravite odboj. odboj je res slab.😡
To je samo kopija igre, pozabil sem ime, edina sprememba je, da je kockasta, saj ni kul
Ker je njegova čudovita v signalovnem krephu in se igra s prijatelji in mojo 👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪👪. 👪👪👪👪👪 najlepša hvala, ljubim vas fantje. In vsem, ki želite namestiti to čudovito igro, jo preprosto prenesite, v redu, imajo odlične preobleke
Je dobro, vendar je preveč oglasov. Zato odstranim to igro
BLOCKFIELD je tako kul, vendar mislim, da je slabo, ker je, prosim, počakajte na datum, sovražim to oprosti, ampak dam mu 3 zvezdice, oprosti BLOCKFLD Oprosti
Potrebnih je veliko izboljšav, če se to naredi, bo to najboljša igra doslej👍
Mini Market - Сooking me Simulyatorlar wlsl
Hahaha Super igra
Všeč mi je, to je zelo lepo, vse bi morali dodati prodajo podvajanja preobleke na splošno je dobra igra
oglasi so zanič
Ta igra ima po nekaj tekmah veliko napak, ker moj lik ne deluje pravilno, ko se pridružim strežniku, se ne sproži in njegov kot kamere pade na tla, prosim popravite to težavo, prosim
goot
Všeč mi je novi videz, vendar ne vidim krogel v zraku, zato se jim je težko izogniti in zakaj ste odvzeli možnost, da dobite brezplačno zlato? Zdaj ni nobene druge načina za pridobitev zlata, razen za prijavo ali plačilo prave denarja, če sem iskren, je res težko dobiti srebro in zlato in toliko je za kupiti, čeprav boste v eni tekmi prejeli približno 30 ubojev. samo dobimo, kot da 300 srebrnih prevlek stane 25000 srebra, zaboji pa 4000, potrebujemo več točk.
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 Akcijske igre hjpn
v redu
Zelo najboljša igra je BLOCKFIELD - 5v5 shooter.s, zato dajem stars 5, najboljša, ni strašljiva igra, njena najboljša igra igralec 5 vs player 5, da mi je ta igra zelo všeč, njene zemljevide prosim, dajte več zemljevidov, prosim 😘😘😘😘😘😘 😊😊😊😊😊😊😊😄😄😄😃😃😃😃😃😃😃😆😆😆😆😆😆😆😊😃😃😃😃😃😃😉😘😃😘😘😃😉😃😉😃😁😀😀😁😁😁😃😃😃. 😃😉😃😘😘😊😍😋😘😘😊😘🥰😘🤩🤩🤩🤩🤩🥰☺🥰😚🤩🤩🥰😘😘😍😋😊😎😎😃😊😉😆😆😉😆😆😆😆😃😆🥰😎😋😘🥰. 😃😍🥰😎😍😋🥰😋😊😎😃😆😃😉😊🥰😎😘😆😊🥰😎😃😎😘😘😋😃😋😃😎😘😃😆😊😎😊😎😃PLS Dajte mi zemljevide
Ta igra je dobra, dam samo 3 zvezdice ali 2 morda 1, ker mi je ta igra naredila hrošča in zemljevid po meri, želim si zombi način, vendar ni....
Igra se ne nala več, se zruši
Dobra igra, potrebuje več posodobitev