Post by choheditersa on Feb 6, 2022 19:02:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод повече издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Party : Food Fever 2022 version ▞▞▞
Какво, по дяволите, става с тази игра, тя продължава да се срива, всеки път, когато се опитам да я играя. Поправете го, моля. Всеки път, когато играя тази игра, нещо не е наред с нея. Сега е партито за напитки, дори нямам повечето от артикулите, които иска да доставя. Спрете да актуализирате проклетата игра, тогава възникват проблемите
Cooking Party : Food Fever Arkádové lnoo
трябва да ви научи как да готвите във всеки раздел
Страхотно малко разсейване! Тази игра не е като повечето игри, където можете да стигнете само до определен момент и е невъзможно да продължите напред. И след 30 нива, сцената се променя. Много забавно!
Много лесен за игра
Наистина добра игра, толкова интересна за игра
Хубаво 👌👌👌👌... Обичам играта ...... И много е лесно да играя...
Грешна игра
Обикновено не оценявам игрите, но тази игра е фантастична! Нямате нужда от мрежа за достъп до играта, без реклами и е толкова лесно да надстроите елементите и играта е толкова пристрастяваща, сладка и лесна за игра.
Обичайте тази игра.
Твърде много реклами, както всички игри имат😏
Масти ☺😊😀😁😄😅😆😉😯😐
много проблеми твърде много реклами и продължава да замръзва точно когато съм на път да премина ниво
Харесвам колко лесно е и графиката, можете да опитате храната и напитките! Те са толкова добри!
Hello Neighbor სათავგადასავლო pcay
Тази игра е толкова ужасна, че я изтеглих, но нямах възможност да я играя, когато искам да я играя, просто се изключва без ваше разрешение, това е пълна загуба на MB 😖😓
предизвикателна игра за мен.
Досега много се наслаждавам на това. Не като други игри за готвене, нивата са балансирани и няма нужда от диаманти за надграждане, ако имате достатъчно монети. Някои ресторанти са по-трудни, но проходими, а някои можете да се отпуснете. Много приятно прекарване на време.
Много трудно и бързо
Интересно, въпреки че на smtyms липсват клиенти, които да чакат, докато получите достатъчно диамант, за да купите клиент
Не е добре
Нямайте нищо против тази игра, е******, трудно дори не може да премине ниво 16, вие сте ебани измамници
Cooking Party : Food Fever آرکیڈ lzen
🤤😑😑😑😑😑😑😐 не е добре
Играта беше най-добрата преди... Но сега трябва да играя едно и също ниво 3 пъти, за да получа ключ... Това е толкова уморително и скучно... :3
Тази игра е първата ми най-добра игра, която съм виждал преди
В първата страхотна игра след това на коледна тема не можете да видите нито един от фоидните елементи на екрана
Невероятно.игра
Една от най-добрите игри за готвене!
Тази игра продължава да ме изхвърля в средата на ниво. Изпратете текст чрез ниво обратно към предишното ниво. Освен това отнема цялата енергия от вас всеки път, когато играете. Трябва да се работи по това приложение, за да се спре изскачането от приложението.
Беше забавно, докато не се промени на събиране на ключове, за да се премине към следващата тема. Понякога трябва да играете едно и също ниво 2-3 пъти, за да получите ключа. Напълно монотонно вече. Деинсталиране
Хубава игра, моля, изтеглете я
Kyunki е инсталиран Karne ke badd valtine patty tak khele hai ye me air lti se delete ho ya air ham phir се инсталиран kite toh pihr se tea party se start hua toh ye cheez achha Nahi tha isliye main 2 star Diya hai air yeh bhi Nahi Hain Jo ham ye игра Facebook се свържете hai toh ham jab candy crush Sa khelte hai toh usme kya hai na Woh bhi Facebook се свържете hai Nar ar lti се изтрийте ho ya toh usme hai ki ar sap Facebook се прикачи към tum jaha se me khel rahe уахи се
Наистина е хубаво да се играе... толкова готино и приятно. толкова ми хареса. Не открих грешка в него. толкова супер приложение
Тази игра е приятна, но, най-лошото нещо в тази игра е, че тази игра не се отваря лесно след 5 пъти, понякога 8 или 10 пъти отворя тази игра, след което тя отговаря 😡😡😡😡😡
Cooking Party : Food Fever Zręcznościowe unpn
Казахте, че грешката във Facebook е отстранена, но не, не е коригирана
Много добра игра, много се радвам
Това е наистина добра игра в сравнение с други игри за готвене. Просто бях малко разочарован след коктейла, нивата станаха много скучни, никога няма повече от 2 клиенти наведнъж и стана много бавно и твърде лесно. Не беше толкова бърз и предизвикателен като предишните камиони. Но въпреки това си струва да се играе и рекламите почти не съществуват. Благодаря!
Страхотната графика на играта е страхотна, ако харесвате игри с храна и искате да се напънете, тази игра е за вас.
Не мога да спра да играя тази игра
Играта не се инсталира
И накрая, една от най-добрите, ако не и най-добрата игри за готвене, които съм играл. Трудните нива са предизвикателни, но не толкова предизвикателни, че да се забиете. Приятна графика, гладка игра и толкова много различни готварски партита за игра. Най-добрата част е, че мога да играя офлайн и все пак да преминавам нивата и човек не трябва да купува неща, за да напредне. Горещо го препоръчвам на всички фенове на готварски игри. Няма да останете разочаровани.
харесва ми тази игра..дадох само звезда четири..
много добра игра
Прекалено добър!!! обичам го
Добре игра
Изключителна игра, това е любимата ми игра завинаги
Добре, но продължавайте да замръзвате